Tetszik-nek jelölés

← All Topics

Tetszik

Ha a Tetszik gombra nyomsz, a tag elmentődik a Profilodon belül a KiK tetszettek pontba. Azonban itt nem áll meg a dolog, mert a Profilodon belül, a képed alatt megjelenő funkciók között a Mentett profil értesítésekben beállíthatod, hogy kérsz -e, s ha igen, milyen gyakran információt a kigyűjtött tagokról. Új képet tölt föl, küldött Neked valamit, stb.

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!