Hogyan tudok rendelni?

← All Topics

A terméket a kosárba kell tenned. Ez az első lépés. Ezt követően a rendelési oldalra jutsz. Majd a Tovább a pénztárhoz gombra kattints. Amennyiben nem szeretnél mást vásárolni. A számlázási adatok megadása után, amennyiben szállítási címet akarsz megadni, azt a További információk pontban teheted meg.

Kétfajta fizetési megoldást választhatsz.

Átutalás.

Az információkat a visszaigazoló email-ben, illetve azonnal a rendelés befejezésénél is megkapod. Amint az összeg beérkezett hozzánk, küldjük is a terméket, vagy ha letölthetőt választottál, megkapod a letöltési linket.

Bankkártyás fizetés. 

A Barion biztonságos, zárt rendszerén keresztül fizethetsz a kártyaadataid megadásával. Ezek nem jutnak el hozzánk. Nem kell aggódnod. Így azonnal aktívvá válik a rendelésed, és letölthető termék esetén azonnal meg is kapod a linket, küldendő termék esetén gyorsabban odaér hozzád.

A számla elektronikusan érkezik.

Ha az átutalás mellett döntesz, először előlegszámlát kapsz. Az alapján utalhatsz. Amikor a rendelésed teljesítetté válik, elkészül a végszámlád. Fontos. Ilyenkor már természetesen nem kell még egyszer kifizetned az összeget. 

 

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!