Nem hiszed el ezeket az ismerkedős dumákat a futópályákról

Nem váratlan szitu, hogyha ugyanazon az útvonalon futsz, zömmel ugyanabban az időben, akkor előbb utóbb ismeretlen ismerősökbe botlasz. Szembefutnak veled, lehet, hogy biccentetek egymásnak, aztán elmorfondírozol rajta, hogy szívesen leszólítanád. Szerencsésebb esetben körpályán nyomod az edzést, és akkor több esélyed nyílik a becserkészésére. Azonban ez normál körülmények között sem egyszerű feladat, hát még akkor, amikor éppen amúgy is szaporábban veszed a levegőt.

Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány mondatot, amit ilyen szituációban tapasztaltam. Vagy én mondtam, vagy edzőtársammal történtek az esetek. Persze a személyiségi jogokat figyelembe véve, és a magam szempontjából a tökéletes égés elkerülése érdekében.

  1. A hatodik kört futja a fiú a lány mögött tíz méterrel, aztán belehúz, hogy melléérjen. Amikor megtörténik, lezajlik az alábbi párbeszéd.

Fiú: Ne haragudj, van zsebkendőd?
Lány: Sajnos nincs.
Fiú: Nem baj, nekem van – mosolyog. A lány értetlenül néz rá.
Lány: Taknyos vagyok?

2. A fiú többször próbálja megszólítani a lányt az erdei szintúton. Amikor végre rászánja magát, elered az eső.

Fiú: Na, hogy esik?
Lány: Szerencsére csak szemerkél.

3. A fiú kinézi magának a lányt, és sokáig fut mögötte. Tucatszor elpróbálja magában, mit fog mondani. Amikor a csaj megáll, hogy pihenjen, egyből odatoppan és leszólítja.

Fiú: Szia X vagyok! Láttam, hogy milyen jól mozogsz. Régóta futsz? Én már tíz éve versenyszerűen, voltak sikereim, persze semmi extra, csak Budapest Bajnokság.
A lány ekkor kivette a fülhallgatót a füléből.
Lány: Ne haragudj, semmit nem hallottam.

4. Több négyszázas kör után a fiú odalopódzik a lány mellé, és lazán megkérdezi.

Fiú: Eljössz velem egy körre?
A választ kifütyültük.

5. A fiú fejfájást imitál a verseny előtt, és a halántékát masszírozza a hüvelykujjával. Ezt olyan ügyesen teszi, hogy úgy tűnik, mintha szamárfület formálna.

A lány simán továbbsétál.

[kleo_register_form profiles=1 title=”Regisztrálj a Futótársra” details=”Csak töltsd ki az alábbi űrlapot.”]

 

 

 

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!