Újabb felfoghatatlan támadás egy futó ellen

Néhány hónappal Makai Viktória esete után, ezúttal Kiss Miklós, válogatott terepfutónk esett áldozatul. Egy ismeretlen, gázspray-vel és vasrúddal támadta meg, miközben a Hármashatár – hegyen futott. Évtizedek óta ezen a területen edz, még sosem történt vele ehhez hasonló. Az ATV riportjában elmondja, hogy pénteken este egy magas, 35 év körüli férfi állta útját, aki számonkérte rajta, hogy miért világít a fejlámpával, és azonnal fújt a gázspray-vel, és ütött felé. Miklós szerencsére félreugrott, majd dulakodni kezdtek. A támadó vasdorongját ugyan elvette, de amint mondta, ezzel aligha tudott volna harcolni, így elhajította azt. A néhány percig tartó harc közben sikerült ellöknie magától a támadót, majd gyors futásának hála, elmenekült a helyszínről. A kocsijából hívta a rendőröket, akik körbefésülték a terepet, azonban sajnos senkit sem találtak. Miklós kisebb sérülésekkel megúszta az incidenst.

Másnap ugyanakkor, ugyanarra ment futni. Mert, mint mondja, nem fél, és pánikot sem akar kelteni, de fontosnak tartja, hogy a futók fel legyenek készülve minden eshetőségre

Alább Kiss Miklós posztját látjátok az esetről. Nem gondoltam, hogy a néhány hónappal ezelőtti összeállításom, amiben arra adtam tippet, hogyan védd meg magad futás közben, ennyire aktuális lesz.

Vigyázzatok magatokra.

 

Így védd meg magad futás közben. 7 + 1 tipp a Futótárstól. 

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!