3 futó, akik ellenfelek voltak, mégis megtanultak küzdeni egymásért

El tudod képzelni milyen lehet, amikor a legjobb barátod egyben a legmakacsabb ellenfeled? Valaki, aki mindent megszerez, amit te akartál? Többek között erről szól az Így futottam anyátokkal című regény.

Nézzünk egy kicsit a sztori mögé! 

3 fiúról beszéltünk. A körülöttük lévő világ a futásra, futó közösségre épül. A sportpályán találkoznak gyerekkénk és azon túl, hogy szinte vérre menő versenyeket vívnak egymással, a szerelem is hamar megtalálja őket, ami persze tovább bonyolítja az életüket. Az egyik legizgalmasabb karakter (Csaba) szemén keresztül látjuk a sztorit. Ő az, aki szinte mindig a középpontban éli mindennapjait, ezért a leghitelesebben láttathatja a cselekményt. Részese a viszályoknak, az érzelmeknek, a szerelmi háromszögeknek, és pont annyira kíváncsi, hogy téged is felcsigázzon, és megtudd, mit látott vagy tapasztalt.

Már, amit tud, mert néha-néha azért ő is beleszalad néhány észrevehetetlen ellentmondásba. Ha elég ügyes vagy, te hamarabb kapcsolhatsz, mint ő, de szimplán utazhatsz is a sokrétű kalandban, versenyek, táborok, futások és kibogozhatatlan bonyodalmak kavalkádjában, míg el nem jutsz a végkifejletig.

A kezdésről:

2010. augusztusában vagyunk. 4 harminc körüli fiatal tart barátjuk esküvőjére. Csabi a párjával megy, akit nem ismerünk (akkor). A kocsiban ül még ősrégi futós barátja, a történetben szereplő második srác, Zoli is, aki föltűnően ideges. Az autót Zoli barátnője vezeti, akinek személyére újra és újra rácsodálkozik Csaba, mert annyira érthetetlen, hogy kötöttek ki végül egymás mellett. Megtudjuk, hogy a vőlegény az a Feri, aki a harmadik fiú a triumvirátusból. Mielőtt azonban kiderülne, hogy kit vesz el, Csabi nézőpontján át visszaugrunk 1991-be, amikor a fiúk életük első edzőtáborára indulnak. És ezzel kezdetét veszi egy majd két évtizedet átölelő utazás, ami egy szívhez szóló, kedves történetté áll össze egészen rendhagyó módon.

Hetek múlva jelentkezem még érdekességekkel, lépj be a Olvasói csoportba.
https://www.facebook.com/groups/igyfutottamanyatokkal/

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!