12 db brutális futós kihívás, ami rakéta üzemmódba kapcsol

Ugye Te is szeretnél gyorsabban futni. Ezen az oldalon 12 olyan gyakorlatot tölthetsz le, ami pontosan ezt szolgálja. Arre kérlek, csak akkor vágj bele ezekbe a kihívásokba, hogyha legalább fél éves futómúlt mögötted van. A tesztek után tarts pihenőnapot. És ellenőriztesd az egészségedet rendszeresen. Minden gyakorlatot saját felelősségedre végzel. Ez különösen lényeges. Amúgy meg kemény legyél:).

 

[kleo_button title=”LETÖLTÖM” href=”http://www.futotars.com/wp-content/uploads/2017/10/12-brutál-futós-kihívás.pdf” style=”default” size=”14″ ]

 

Ne felejtsd el: Amíg VIP tag vagy, kérhetsz egyedi edzésterv kidolgozást, amit havonta küldünk el Neked. Töltsd ki az űrlapot az oldalon. Megismerjük a célodat, és amíg VIP tag vagy, havonta elküldjük Neked a havi adagodat.

[kleo_button title=”Egyedi Edzéstervet akarok” href=”http://www.futotars.com/edzestervigenylolap/” style=”default” size=”14″ ]

Ha kérdésed van, az oldalon keresztül is fölteheted, vagy jelentkezz a Futótárs VIP Tagok Zárt Facebook csoportjába. Ott közvetlenül elérsz. Galambos Ádám – Adam G. Steve.

 

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!