Phönix Futómeséi – Ultrabalatonra készülve

Phönix Futómeséi – Ultrabalatonra készülve A rádiót teljes hangerőre kapcsolva írom le ezeket a sorokat, mert úgy érzem, hogy illik valamit írnom, mert annyi minden történt velem.
Túl vagyok már azon a 8 km-es futáson, amelyre oly nagyon készültem, és azóta futottam már egy félmaratont is, ráadásul egy gyönyörű szép ausztriai helyen tettem meg, a világörökséget képező Hallstattban. Ott voltam, illetve ott voltunk az Európai Uniós Futáson, is mindezeket nem egyedül tettem meg, hanem a Szigetszentmiklósi Futóklubbal.
Én sem sejtettem, hogy a történetemet ide kanyarítom, de egyszerűen ŐKET kihagyni nem lehet, mert hát miről is szól ez a blog-oldal?
“ Közösség – Szenvedély – Futás “ 🙂
Mind ez együtt volt az álmom, mely valóra is vált, immáron 4 éve.
Közösségben futni jó, és egyben élvezetes is, és a jóízű beszélgetéseket, és jó kedvről még nem is beszélve. 🙂
Talán még nem említettem meg, de ennek az oldalnak a segítségével alapítottam meg első virtuális csoportomat, mely mára egy erős klubbá forrott össze, nagyszerű emberekkel, és nem csak virtuális téren.
Ahhoz, hogy a történet címének is eleget tegyek, hát beleszövöm az Ultrabalatonnal való kapcsolatomat.
Azt, hogy milyen erős egy közösség ereje, azt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy én 2014-ben egyedül akartam körbefutni.
Egyedül kudarcot vallottam, és picit letörtem, de a Klub mellém állt, és következő évben csapattal futottuk körbe a Balatont.
Ebben az évben, és ezt már szinte ki sem merem mondani, 5 csapattal álltunk fel.
Mindenkinek sok sikert az Ultrabalaton indulóinak, legyen az futó, bringás, vagy segítő, és igazán érezzétek jól magatokat! 🙂 Üdv. Phönix 🙂  Simsik Zoltán fényképe.

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!