Itt van ez a Black Friday, és nekem ki kéne találnom valami jó akciót: ezt sikerült

Ismét eljött aunnamed csodaszép nevű Black Friday, ami dióhéjban annyit jelent, hogy ezen a különleges pénteken minden áruház, amit csak tud hű, de olcsón ad leendő vevőinek. Vagy legalább is úgy csinál.
Boltok, webáruházak, kedvezménydobálózásba kezdenek. Aztán ki erre, ki arra a lehetőségre csap le. Mivel a Futótárshop is egy webshop, illene valamit kitalálnom. Viszont világ életemben rosszban voltam a számokkal, ezért inkább arra gondoltam,

 

olyat adok Nektek, aminek Ti, mint futók valóban örülnétek

Így jutottam el oda, hogy az “akció” legyen hasznos, szerethető, adjon értéket, útravalót, ami sokáig meghatározhatja a futásaitokat, a szemléleteteket, ami kihúzhat a  bajból, és tovább lendíthet. Persze, semmi nem fog menni Nélkületek, de az első lépés lehet ez. Tehát az ajánlat:

[callout color=”#000000″ border=”#dd9933″ font=”tahoma” bt_content=”Élek vele” bt_pos=”right” bt_style=”undefined” bt_link=”http://www.futotars.com/termek/szenvedely-minden-lepesben/” bt_target=”_blank”]Minden 2016. november 25-én 0 óra 0 perctől 24 óráig leadott “Szenvedély minden lépésben” könyvrendelés mellé egy 50%-os ajándékkártyát adunk egyedi edzésterv elkészítésére szakértőink segítségével.
Az ajándékkártyán szereplő kódot bármikor felhasználhatod, amikor igényelnéd az edzéstervet.[/callout]

 

Ha olyan elképesztően fantasztikus vagy, hogy már most szeretnéd az egyedi edzéstervet is megrendelni a könyv mellé, kattints az alábbi képre:)

feszbuk-ad-1

 

Ha bármiben segíthetünk, kérlek, keress bizalommal.

Galambos Ádám
20/345-5393
futotars@gmail.com
info@futotars.com

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!