Nem szeretett egyedül futni, hát csinált egy futóklubot

Álmodj “ futóklubot “ ! Első lépések.

Azt, hogy micsoda erő rejlik egy “ futóközösségben “ , talán már sokatok megtapasztalta: az egymás inspirálását, barátságok szövődését, a közösségi futásokban rejlő hatalmas örömöt. De mi van akkor ha nincs ilyen klub a közeledben? Elutazol egy távoli futóklubba? Kicsit macerás.

Vagy gondolsz egy nagyot: mi lenne, ha éppenséggel TE valósítod meg ezt? Miért is ne? Lehet, hogy TE vagy az, lehet, hogy TE leszel az úttörő a városodban, a futás szellemiségét tovább adó, az igazi “ örömfutás nagykövete “!
Mi kell ehhez? 

dreamstime_s_33540041

 

Mindenképpen nyitott szellemiségűnek kell lenned, és élned-halnod a futásért, határtalan szenvedéllyel! Ha igazán vágysz arra, hogy lakóhelyeden futóközösség jöjjön létre, és képes vagy tenni is érte, akkor talán ez az írás NEKED szól!
Mindenek előtt kezdj el futni, vagy ha már futsz, hát folytasd az utad! Érj el célokat, légy egyre jobb! Fejleszd a gyorsaságod, és a kitartásod! A futók szemében talán nem meglepő ha azt mondom, hogy a Maraton lefutása maga a “ szent grál “, ezért edzéseid erre irányuljanak! Légy hiteles!

 

Légy példakép!

 

Fuss rendszeresen olyan helyen, ahol 300 méter – 600 méter közötti futópálya van. Ez utóbbi segíteni fog abban, hogy egyre több ember ismerjen meg, és bizalmat ébressz bennük!
Ha már elég erősnek érzed magad, néhány sikert is fel tudsz mutatni, akkor szólíts meg embereket, beszélgessetek a futásról, és fuss minél többükkel Segíts mindenkinek, lásd el őket tanácsokkal!

Hozz létre egy internetes oldalon, ami lehet akár éppenséggel a “ futótárs.com “ egy futóközösséget, mely oldalra, vagy csoportba virtuálisan is tudsz embereket invitálni, illetve eseményeket meghirdetni! A személyes toborzás a legfontosabb egy helyi futóközösség létrehozásában, ezért gyűjts minél több embert magad köré!

[ad id=”1706″]
Próbáld a “ futóklubbot “ keretbe is foglalni, és a haladó futóknak legyen a hétvégén 1 nap, amikor a hosszabb futásokat, illetve legyen hétköznap legalább 1 nap, amikor a rövidebb távokat futjátok, ezeket az edzéseket igyekezz fix időpontokra hirdetni! Biztosíts lehetőséget, hogy a futók egymás közt is beszélhessenek meg edzésnapokat, hogy a számukra legideálisabb tempóban is futhassanak!

A kezdő futókról se feledkezz meg, ezért nekik is tarts, illetve hirdess tréningeket! Készüljetek közösen futóversenyekre, tűzzetek ki célokat!

Csináltassatok emblémázott pólót, mellyel egységeteket fejezitek ki, és, hogy lássák, van futóklub városodban / lakóhelyeden. Ezzel többeket csatlakozásra ösztönözhettek.
Oszd meg a feladatokat! Egyedül nem irányíthatsz egy futóklubot, mert együtt többre lesztek képesek!

dreamstime_xs_45667251

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!