“Idő” ……De jó Neked… Nekem erre nincs időm!

Milyen sokszor hallani….
Hát szerintem Nekem is, Neked is 24 óra egy nap…és sok dolgunk van, munka család, állandó rohanás, nem könnyű mindenhol megfelelni.

A legfontosabb talán az, hogy mennyire akarsz változtatni? Hajlandó vagy-e érte tenni. Ha ezt eldöntötted, akkor már csak meg kell találnod azt az időt, ahova ezt be tudod illeszteni a mindennapjaidba. Ez lehet, komoly logisztikát igényel, de hidd el megéri!

Szereted a kihívásokat? Fogj hozzá! Ne holnap, már ma!

                                                                       

4 lépésben valahogy így hangzana, ahogy egy kedves edzőtől hallottam:

                1. Tűzz ki egy célt és írd le!
                2. Dolgozz érte, más úgysem fog helyetted!
                3. Légy rá büszke amikor elérted!
                4. Ismételd meg a folyamatot!

 

[ad id=”1552″]

Én két gyerkőc mellett kipróbáltam több variációt…Nekem a kora reggel vált be. mielőtt felébresztettem őket, elvégeztem az edzést, amit szerettem volna , letusoltam felöltöztem. Aztán indult a rutin. Megjegyzem az első két hét nagyon fárasztó volt. Aztán ez is a napi rutin része lett.

Kellenek a célok, a tervek, esetleg részekre bontva. Fontos, hogy a választott mozgásforma rendszeres legyen. A futáshoz nem kell semmi különös. Időjárásnak megfelelő ruházat, és egy jó futócipő. Az sem baj ha bizonytalan vagy a Neked jó futócipő kiválasztásában lábdiagnosztika méréssel de a futóboltokban  is szívesen segítenek, van olyan ahol az eladók aktív futók, nyugodtan támaszkodhatsz Rájuk.
És ha megvan a futócipő, csak belebújsz…és már indulhatsz is!

Jó futást!

12239547_10205735845937928_114174138497363236_n

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!