fbpx

10 Mentális Trükk, Hogy Egyre Jobb Futó Légy!

1. Edzéseid során szenvedéllyel fuss! Képzeld el, hogy egy versenyen az élbolyban vagy, ott vagy közöttük, és a stratégiákat fontolgatod: mikor veszed át a vezetést! Jól érzed magad, ott vagy, ahol lenned kell, élvezed a helyzetet!
2. Képzeld és lásd, ahogy a talaj a lábaid alatt elforog, mintha az egész Földed forgatnád el, legyen a mozgásod gyors, gördülékeny!
3. Érezd a talajt, szeresd a földet, mintha a Földanyát simogatnád a lépteiddel!
4. Használd a gravitációt, és tekints rá úgy, mint szövetségesedre, olyan erőre, mely segít előre.
5. Azonosulj egy általad kedvelt gyors futó állattal, ez lehet egy mezei cickány, de talán egy gepárd jobb választás lehet! 🙂
6. Ha futótárssal futsz, jobban telik az idő, és jókat beszélgethettek együtt!
7. Ha lehetséges, ne figyeld az órádat, állíts be valami programot, és csak a hangjelzésekre figyelj! Nem fog hamarabb eltelni az idő, ha mindig ránézel!

8. Ha szeretnéd a szél energiáját kihasználni, képzeld el, hogy a mellkasodhoz papírsárkányt rögzítettek, amibe belekap a szél! Ez az érzés segíthet, mintha plusz erőhöz jutottál volna! Figyelmeztetek mindenkit, megállni nehéz! 🙂
9. Ha úgy érzed nem kapsz levegőt, képzeld el, hogy egy erős szeles fuvallat áramlik egyenesen a tüdődbe tele oxigénnel, és igyekezz mélyeket lélegezni!
10. Az edzésed befejése előtti 100 méteren képzeld azt el, hogy a versenyen a célegyenesben vagy már, látod a célkaput, ahol sok ember szurkol, és mindenki Veled örül, és büszkén átszakítod a célszalagot! Lásd azt is, ahogy a nyakadba akasztják az érmet!

Megcsináltad! 🙂


Válasz


LÉPJ BE REGISZTRÁCIÓ

Az Adataid biztonsága fontos számunkra. Senkinek sem küldjük tovább. Nem élünk vissza vele.

 
×
LEGYÉL A FUTÓTÁRSUNK MÁR FUTÓTÁRS TAG VAGY?

 
×
ELFELEJTETTED AZ ADATAIDAT?
×

Go up

error

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is