A futóknál szuperebb már senki nem lesz

Nemrég felhívást intéztünk felétek legújabb, egyben utolsó futós könyvünkkel kapcsolatban. A lényege az volt, hogy a könyv utolsó fejezetét teljes egészében Rátok bíznánk. Nem lustultunk el, vagy ilyesmi, hanem azt szeretnénk, ha az a fejezet teljesen a Tiétek lenne. Beleírhatnátok a gondolataitokat a futásról, motivációtokat, vagy üzenhetnétek benne bárkinek, aki fontos számotokra, örök emléket állítva ezzel.

[quote font_size=”14″]Már több tízen írtatok, és olyanokat, amire egyáltalán nem számítottunk: Lenyűgözőek vagytok[/quote]

A motiváló gondolatok is csodálatosak, de az üzenetek különösen ütnek. Volt, aki a feleségének köszönte meg torokszorító sorokkal a támogatást, volt, aki a fiához szólt, és olyan is akadt, aki egy ismeretlen idős hölgynek adott hálát, amiért a elindította őt a futás felé vezető úton. Ez az egész azért is megható, mert a könyv bekerül majd a Bookline, Libri hálózatába is, és elképzelem, ahogy bemennek a könyvesboltba, és büszkén mutatják az utolsó fejezetet. Vagy akár otthon, amikor kiérkezik hozzájuk a könyv, elolvassák, felkerül a polcra, és ott lesz mindig a feleségnek, a gyereknek.

Tényleg, ha már feleség, egy lánykérés sem kizárt akár, mint üzenet:)

[ad id=”1400″]

[quote font_size=”14″ bgcolor=”#d0d8ed”]2016. október 1-ig van lehetőség üzenni, utána a nyomdába megy a könyv[/quote]

Az első 500 előrendelő írhat a könyvbe, mely tervünk szerint 2016. november 30-a körül jelenik meg. A könyv ára előrendeléssel 3490 Ft, ami a kiszállítás díját is tartalmazza.

Bővebb infó a könyvről itt.

[callout border=”#dd8604″ fontsize=”16″ bt_content=”Én is üzenek a könyvbe” bt_pos=”right” bt_style=”undefined” bt_link=”http://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl54074/ns98603/subscribe.html” bt_size=”big” bt_target=”_blank” bt_font_weight=”bold”]Te is üzennél, motiválnál, meglepnél? Rajta. 2016.október 1-ig megteheted.[/callout]

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!