Így semmiképp se akarj felszedni valakit futópályán

Futópálya, nyár. Négyen vagyunk lent, és hatos terveztünk. A ligetbe szoktunk kifutni, de ezúttal négyszázas körön edzünk. Tizenöt karika. Negyven fok volt, lányok sportos topban. Jól éreztük magunkat, végig dumáltuk, röhögtük a távot. Négyünkön kívül senki nem volt a pályán, mindenki nyaralt. Nem volt edzésnap sem, pusztán kedvtelésből voltunk ott. Na, jó. Nem kedvtelésből, eredményt akartunk. Az egyik csajszival már régóta össze akartam jönni, haverom pedig a másikkal. Jó kiindulónak éreztük ezt a közös futást, úgy fogtuk fel, mint lehetséges randit. Fél óra alatt megvoltunk a hatossal. A lányok hasra feküdtek a magasugró szivacsra, mi meg elmentünk vízért. A csap a futópályától száz-százötven méterre, az egyesület főépületénél volt. Amíg odasétáltunk, kitaláltuk, meglepjük a két csajszit egy-egy fröcsköléssel. Teletöltöttük a kulacsainkat, és elszántan visszaindultunk.

Aztán jött a fordulat, a haverom rendesen meglepett

Edzőpajtim húsz méterrel a lányok fekhelye előtt elkezdett rohanni a kulaccsal, én később reagáltam, mert azt hittem, hogy lopózni fogunk. Futok utána. Erre mi történik? Odaér a magasugró szivacshoz, és leönti azt a lányt, akivel én akartam volna összejönni.

Hirtelen megdermedtem, de nem akartam leégni, ezért odaszaladtam  a másik csajszihoz, aki látván a veszélyt, addigra félig felegyenesedett a fekvésből. Mivel voltam olyan béna, hogy a kulacsot sem sikerült kinyitnom a fröcsköléshez, mentő ötletként megragadtam a hátát és masszírozni kezdtem.

[ad id=”1552″]

Hogy mit kaptam tőle cserébe? Hát nem azt, amit vártam

Alig néhány másodpercig tartott a “masszázs“, mert gyorsan lelökött magáról, mint feldühödött bika a rodeóst, megragadta a kulacsot (neki bezzeg sikerült kinyitnia), és ő kezdett el fröcskölni engem. Sok esélyem nem volt elfutni, mert sprinter volt a drága.

A dolog folyománya az lett, hogy mindenki vizes lett, köszönhetően haveromnak, aki besegített az elvileg neki tetsző lány lefegyverezésében. Hónapokkal később kiderült, hogy mindkét csajszi a barátomat akarta, harcoltak is érte egy évig, végül egy harmadik hölgyeményé lett.

Hogy én mit csináltam? Fölregisztráltam egy online társkeresőre:).

 

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!