Megerőszakolták, megölték: Egy futólány története

Amerikában, New York City közelében indult futni a 27 éves Vanessa Marcotte. Nem sokkal később holtan találták az erdő szélén. Az eltűnését már korábban bejelentették, mert nem tért haza a szokásos edzéséről. A fején, karján, lábán voltak égésnyomok, ruházata hiányos volt. Az elkövetőt vagy elkövetőket egyelőre nem találták meg.

Nem ő volt az első eset a napokban

Egy másik lányt, a 30 éves Karina Vetrano-t is holtan találták New York-ban. Rendszerint édesapjával futott, aki azonban hátfájdalmak miatt ez alkalommal nem tartott vele. Délután 5 környékén indult futni. Nem érkezett vissza időben, ezért apja hívni kezdte. Miután nem válaszolt, bejelentette az eltűnését. Holttestére végül ő maga talált rá a New York Parkban négy méterre a futóúttól. Kiderült, a lány annak ellenére, hogy apja nem futott vele, egy félreeső helyet választott az edzésre.


Karina aktív Instagram felhasználó volt. Szívesen töltött fel képet luxusutazásairól, bulikról, és a futásairól is.

#karinavetrano please Rip?

❤Eunice chavarria❤ (@eunice_gal_12) által közzétett fénykép,


Korábban írtunk arról, hogyan védd meg magad futás közben, viszont most tehetünk egy kiegészítést annak ellenére, hogy nem bizonyítható, hogy összefügg -e ez egyáltalán a bűnesettel.

Ha teszel fel magadról képet bármilyen közösségi oldalra, lehetőleg ne legyen beazonosítható, hogy hol és mikor szoktál futni

 

Kiemelt fotó: RIP Vanessa Marcotte Facebook oldal.

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!