Nem engedte a pasija, hogy fusson, zseniálisan reagált

Anna és Zoli kapcsolata rózsaszínnek indult. Megismerték egymást egy szórakozóhelyen, a fiú bejelölte Facebookon, találkoztak, összejöttek. A hétvége a bulié volt, hétköznap meg csak elvoltak valamelyiküknél. Már, amikor Anna épp nem futott. Szeretett mozogni, így kapcsolt ki, Zoli meg a tévétől, laptoptól és egyéb kütyüktől várta a megnyugvást.

Fél év után rosszabbra fordultak a dolgok

A fiú kritizálni kezdte, már nem olyan szexi, mint korábban, máshogyan főz, pedig semmit nem változtatott, felszedett magára. A lány félt, hogy el fogja veszíteni a fiút, ezért próbált alkalmazkodni. Minden Zoli kedve szerint alakult, közben Anna kevesebbszer jutott el a sportpályára. Hiányzott is neki.

A lány is többször kiakadt. Volt mit átgondolniuk.

Annának hamar feltűnt, keserves az élete futás nélkül. Minden szabadideje a fiúval telt, de messze nem volt teljes értékű.  Volt egy űr, amit sehogy sem tudott betölteni. Idegesség, feszültség, támadások mellett jutott örömteli pillanat is kettejüknek, de Anna úgy döntött, időt kér. Egy hetet szenvedtek végig mosolyszünetben, mire a lány előállt.

Amit kitalált, zseniális volt

(Belépett a Sportrandira, és keresett egy sportos pasit magának:) Akár ezt is tehette volna, de másként döntött.

Azt mondta a srácnak: Neki szüksége van a futásra, ezért állapodjanak meg.

  • Ahányszor kimegy futni, ad neki “jutalmat”: pl masszázst, extra kényeztetést.
  • Ha kijön vele futni, akkor ő is hoz érte egy áldozatot: megtesz valamit, amit nem szeret, vagy valóra váltja a legvadabb álmát

Bejött nekik.

Habár először furcsállta, a srác végül igent mondott. Napok és néhány jutalom után egyre jobban imádni kezdte a játékot. Végül úgy döntött, még magasabbra teszi a lécet. Kiment Annával futni. Apránként haladt, fokozatosan fejlődve. Három hónapba telt, mire elérte az 5 kilométeres álomhatárt. Fél évre rá pedig képest volt együtt edzeni a barátnőjével. És még a jutalmakat is kölcsönös szintre emelte:).

Ugye, milyen szép álom story? Ha nem szeretnél ilyet, azért nyugodtan megnézheted a Sportrandit, mert ott egyszerűbb lesz olyat találni, aki eleve szeret sportolni:).

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!