Mindennap csinálod, és edzésben tart, mi az?

Na jó. Azért ennyire nem egyszerű, de tényleg hatásos lehet. Képzeld el, hogy rohanó hétköznapjaidat éled. Szerintem ez elég könnyen fog menni. Suli, munka, sulis munka, család, ügyintézés, stb,stb. És ott vagy, hogy edzened is kéne. No, de mikor? Vannak napok, amikor minden összejön, viszont így sem kell lemondanod az edzésről. Mondunk egy módszert: sétálj.

[banner caption_position=”bottom” theme=”default_style” height=”auto” height=”250″ width=”100_percent” width=”300″ group=”szenvedely” count=”-1″ transition=”scrollHorz” timer=”4000″ auto_height=”0″ show_caption=”1″ show_cta_button=”1″ use_image_tag=”1″]

Ha tömegközlekedést használsz, szállj le egy-két-három megállóval korábban, és sétálj haza. (Ez akkor igazán hatékony, ha távolsági busszal jársz:). A sétád legyen tempós, ne legyen városnéző feeling-je a dolognak.

A munkahelyeden ne a liftet, hanem a lépcsőt használd. Ha telefonálsz, vagy ügyet intézel, és van rá mód, állj fel a géptől.

Ha valamiért úgy érzed, nincs erőd futni, válaszd a sétát. Arra figyelj, hogyha lehet, dupla annyi ideig sétálj, mint ameddig futni szoktál.

Persze ne ettől várd a fejlődést, de ha minden kötél szakad, ez is megteszi.

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!