Ezért különösen jó a szex egy futóval

Bevalljuk, ebben a megállapításban nem szerepel semmiféle “riszőrcs” center, egyetlen brit kutatót sem tudunk felmutatni, és persze arról sincs szó, hogy végigpróbáltuk volna az összes ellenkező nemű futót, milyen a teljesítménye az ágyban.  Viszont hisszük, az alábbiak igazak lehetnek számos futóra.

 

  • Sokáig bírja a (lepedő)gyűrődést: A minőségi edzettség nemcsak a pályán, hanem az ágyban is hasznára válik. Hosszú futások, egyenletes ritmusok, iramtempók: Minden átültethető, vagy fektethető más területre;)
  • A futás miatt kevésbé stresszes: A rendszeres mozgás kiegyensúlyozottabbá teszi. Futás után könnyebben lazul el, elégedettebb, kevésbé háborgatják a problémák., így nagyobb türelme lesz az érzékiséghez.
  • Érdeklődik a masszázsfogások iránt: Húzódás, izomláz, fájdalom? Számos futó érezhette már, és biztosan keresett megoldást a kellemetlen tünetek enyhítésére. Az egyik legkézenfekvőbb (a szó szoros értelmében) lehetőség a masszázs. Ehhez viszont nem árt ismerni a különböző technikákat. Pláne továbbfejleszteni romantikus terepre is.
  • Kitartó, küzd a céljaiért: Tudja, mit akar elérni, és hajlandó tenni is érte. A hosszú futásokhoz akaraterőre, kitartásra van szüksége. Ez pedig az erotikában is segítségére lehet.
  • Hajlékonyabb, lazábbak az izmai: A nyújtó gyakorlatok pozitívan hatnak az izomzatára, így sokféle pózt kipróbálhatsz vele.

Futó és nem csak futó kalandok itt.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel.

error

Tetszik? Oszd meg másokkal is!