fbpx

Érdekel, mennyit bírsz futni 30 perc alatt a decemberi hidegben? Akkor ez a kihívás Neked szól! Mondj IGEN-t rá, és nevezz a Futótárs Fagyos Futására!

Mi ez a verseny, és hogy vehetek részt rajta?

Ahhoz, hogy ezen a versenyen részt vegyél nem kell sehová utaznod, maximum a megszokott futóhelyedig. Használj mobil futóalkalmazást (Runtastic, Endomondo, Stb) 30 percnyi felmérőt kell futnod, előtte persze melegíts be, és akkora távot kell teljesítened ebben a fél órában, amennyi csak megy. A kihívás végén állítsd meg az órát, és fényképezd le az eredményt. Ezzel igazolod a verseny teljesítését.

A részvétellel egyedi érmet, oklevelet és a teljesítményedtől függően extra ajándékokat kapsz. És, ha olyan ügyes vagy, hogy a kategóriád első 3 helyezettje közé kerülsz, vagyis te futod a 3 legnagyobb távot, akkor prémium serleget is küldünk részedre a verseny végeztével.

Mik a szabályok?

1. Hogyan fuss?

Ha még nincs, tölts le egy futó alkalmazást a telefonodra (GPS óra is jó). Miután alaposan bemelegítettél, kapcsold be a GPS-t, és indítsd el az edzésprogramot.

2. Az eredményed megállapítása

30 percig kell futnod. A végeredményedet is ez alapján vesszük figyelembe. Ha az általad készített eredményképen 30 perc fölötti időtartam szerepel, akkor 1 mp=1 méter alapon kalkuláljuk ki a hivatalos végeredményedet.
Tehát, ha a beküldött fotódon 30:15 időtartam alatt futott 6,5 km azaz 6500 méter szerepel, akkor a jegyzőkönyvbe 6485 métert írunk majd.
Ami fontos! Maximum 31 perces edzést küldj be, mert annál hosszabb időtartamot nem tudunk elfogadni. 

3. Határidők

Nevezni 2018. november 29 éjfélig tudsz a nevezési díjnak is be kell érkeznie. Az eredményről készült fotót 2018.november 30-ától 2018.december 9-én éjfélig töltheted fel egy erre megadott weboldalon keresztül. Az odavezető linket a nevezési díj befizetése után kapod meg. Ha kicsúszol a határidőből, akkor sem kell aggódnod. Az egyedi érem a Tiéd, azonban a versenyen hivatalosan nem érsz célba. Serleget nem nyerhetsz.

4. Korcsoportok/Kategóriák

A Nők és Férfiak külön kategóriában indulnak.
A korcsoportok mindkét nemnél a következők:

30 év alattiak
31-49 évesek
50 év felettiek

Az adott korcsoportokon belül az I-III helyezett, magyarán a legtöbb távot teljesítő versenyző serleget kap.

5. Felelősség

A versenyen saját felelősségedre veszel részt. Kérlek, a gyakorlat előtt mindenképp melegíts be, ha szükséges, konzultálj orvosoddal. A teljesítményhez minden évben érdemes legalább egyszer terheléses vizsgálatot végeztetni. A verseny teljesítése közben eredendő károkért, sérülésekért a szervező nem tudja vállalni a felelősséget.

Mit nyerhetek?

Egyedi Éremajándék

Nézd meg a Futótárs Facebook oldalán, milyenek voltak az előző érmek.
2018. Tavaszi Kihívás.
2018. Nyári Kihívás.

Korcsoportonként a női-férfi I-III helyzett emblémázott serleget kap

serLeg

Az Eredményed alapján az alábbi nyereményeket kapod

5 km vagy kevesebb

 • Egyedi oklevél a neveddel és az eredményfotóddal
 • 10% Kedvezmény Futótárs Futáskönyveire
 • 10% Kedvezmény Egyedi Edzésterv kidolgozására a Futótárstól

5,01 km - 6 km

 • Egyedi oklevél benne a neveddel és az eredményfotóddal
 • 15% KEDVEZMÉNY FUTÓTÁRS FUTÁSKÖNYVEIRE
 • 15 % KEDVEZMÉNY EGYEDI EDZÉSTERV KIDOLGOZÁSÁRA A FUTÓTÁRSTÓL

6 km fölött

 • EGYEDI OKLEVÉL BENNE A NEVEDDEL ÉS AZ EREDMÉNYFOTÓDDAL
 • 20% KEDVEZMÉNY FUTÓTÁRS FUTÁSKÖNYVEIRE
 • 20% KEDVEZMÉNY EGYEDI EDZÉSTERV KIDOLGOZÁSÁRA A FUTÓTÁRSTÓL

Hogyan nevezhetek, és mikor kapom meg a díjakat?

Nevezés

Nevezz és fizesd be a nevezési díjat legkésőbb 2018. november 29-én éjfélig. A díjat átutalással vagy bankkártyás fizetéssel teljesítheted. Átutalás esetén először díjbekérőt kapsz, ami alapján átutalhatod az összeget. A díj beérkezés után készítjük el a számlát automatikusan. Ekkor tudod letölteni a “nevezési jegyedet”. Természetesen a számla csak igazolásra szolgál, az összeget természetesen még egyszer már nem kell befizetned.

A Verseny

A verseny időtartama 2018. november 30 – december 09. Ezen időszak alatt van lehetőséged teljesíteni a 30 perces futást, és feltölteni az eredményt. Az eredményfeltöltő oldal linkjét majd a sikeres nevezés után kapod meg a letölthető “nevezési jegyen”. Ott kell megadnod majd néhány adatot, és feltöltheted a képet az eredményedről, amivel igazolod a teljesített távot.

Az eredményfeltöltés után

Miután feltöltötted az eredményt, türelmedet kérjük, míg minden résztvevő nem teszi meg ugyanezt. 2018. december 09. éjfélig van erre lehetőség. Az eredményhirdetésre 2018. december 12-én 19 órakor kerül sor. Ezt az infót a Facebook oldalunkon, illetve a Futótárs Kihívás résztvevők csoportjában is megosztjuk majd. Úgyhogy, ha még nem teszed, érdemes követni, illetve belépni a csoportba.

A díjak kiszállítása

A díjak kiszállítása az eredményhirdetés után folyamatosan történik, amire a Foxpost csomagküldő szolgáltatását használjuk. A csomag a nevezéskor, és eredményfeltöltéskor általad megadott szállítási névre/címre érkezik. A kiszállítás várható időpontja 2018. december 15-22. Mivel ez már bőven karácsonyi időszak, igyekszünk mihamarabb feladni a csomagokat, bízva abban, hogy karácsony előtt megkapod. 

Mi történik a nevezés után?

Nézd meg az egész verseny folyamatát egy egyszerű infógrafikán. Az ábrára kattintva nagyobb méretben nyílik a kép.

Kihívás

Mennyibe kerül a nevezés?

Páros nevezés 2018. november 30-ig

8500 Ft

 • Egyedi Érem
 • Ajándékcsomag a futott távtól függően
 • (A korcsoport első 3 helyezettje serleget is kap)

Mi értelme így futni?
A futóversenynek nem a közösségi élmény a lényege?

Facebook csoportunk a Kihíváson résztvevőknek

Facebook csoport

Ez a lehetőség elsősorban azoknak szól, akik szeretnék felmérni magukat, és fejlődni akarnak. Azonban nem szeretnének utazni a versenyhelyszínre, félni attól, hogy túl kevesek lesznek hozzá, és fölveszi őket a zárókocsi. Fogd fel ezt egy tesztnek, felmérő edzésnek, amiért extra motivációt kapsz a nyeremények megszerzésével. Ráadásul a győzelmi esélyeid is sokkalta nagyobbak, mintha hagyományos versenyen indulnál. Ha hangulatra, pozitív visszajelzésre, közösségre vágysz, akkor lépj be a Facebook csoportunkba, és oszd meg ott akár a kihívásokkal, akár edzéseiddel kapcsolatos élményeidet a többi résztvevővel.

Kapcsolat a szervezővel

Kerestem egy előnyös Képet magamról

Nem sikerült…:)

Galambos Ádám vagyok. Alias Adam G. Steve. A Futótárs.com oldal szerkesztője, sorsvivője. Már, ha létezik ilyen szó. 1991 óta futok, jó néhány küzdős kilométer van a lábamban, meg a fejemben, meg úgy minden porcikámban. Jó másfél évtizedig versenyszerűen űztem eme remek tevékenységet. Szeretném, ha Neked is legalább annyi szép élményed lenne  a futásban, mint ami nekem adatott.

Itt érhetsz el, ha kérdésed van:

E-mail általános: info@futotars.com
E-mail marketing/egyéb: futotars@gmail.com
Telefon: +36203455393
9-18 óra között sanszosabb, hogy felveszem, mint a maradék időben:).

Írj nekünk

Ha kérdésed van, írj üzenetet.

Sending

© Futotars.com 2017-2019

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account