fbpx
A Futótárs bemutatja:

Szenvedély minden
lépésben

Gyakorlatias könyv a futásról, ami 25 év versenytapasztalata alapján mutatja meg Neked a legrövidebb utat futós célod eléréshez.

Színtiszta, “szájbarágós” tudás egymásra épülő edzésekkel, sehol máshol nem publikált különleges brutál kihívásokkal, személyes szupermotiváló futósztorikkal.

Vagy válassz könyvesboltot! Kattints a logóra!

512128301

25 év futótapasztalat

Képzelj el egy futótársat, aki minden futós kérdésedre válaszol. Segít felkészülni a versenyekre, megmondja, mit edz, és hogyan. Motivál a nehéz pillanatokban, előre megmondja, hogy mikor, mire kell figyelned, ha a legjobbadat akarod futni. Engedd, hogy ez a könyv a legjobb fej futótársad legyen.

9 futó egyedi edzésterve

Olvasd el a 9 futó személyes történetét, ismerd meg, és csináld végig az edzéstervüket. Éld át, hogyan érik el a céljukat. Mindegyikük edzésprogramját úgy dolgoztam ki, hogy Te könnyedén felhasználhasd. Nincs más dolgod, mint lépésről – lépésre haladni, és learatni a munkád gyümölcsét.

50 brutál futós kihívás

Mint minden futó, biztos te is arra vágysz, hogy minél gyorsabban fuss a lehető legkönnyebben. Ugye? Ehhez tüdőre, lábra, technikára is kell gyúrnod. Ebben a könyvben benne van a megoldás. Magyar mesteredzővel konzultálva összeállítottam 50 kihívást, amivel átlépheted a saját árnyékodat. Minden feadathoz értékelést is kapsz, hogy tudd, milyen szinten állsz.

12 izgalmas futósztori

A futásban töltött 25 évem több tucat olyan élményt adott, amit sehol máshol nem kaptam. Ezekből válogattam, felturbóztam őket lírai elemekkel, de a lényeg nem változott. Amikor olvasod majd, benned is futni fog az adneralin, a libabőr, az érzelmek sokasága, és ultramaratonnyi motivációt fogsz gyűjteni belőlük. Megérted majd, hogyan tudod maximalizálni a futás pozitív hatását életed bármely területén.

Ez a könyv a (még) jobb futóvá válásod következő lépcsőfoka

 

Itt az ideje, hogy szintet lépj a futásban. Legyen működő kulcsrakész terved, megtanuld azt okosan használni, és fuss profi módra az összes versenyen.

 • Tudatosabban fogsz edzeni, érteni fogod, mi, hogyan hat rád, és hogyan tudsz biztonságosabban többet kihozni magadból

 • A kisujjadban lesz a szükséges tudás, amivel akár 22%-kal gyorsabb időeredményeket is elérhetsz.

 • Tudni fogod, hogyan kell futnod a versenyeken, hogy az aktuális legjobbadat hozd ki magaból, és mindig maximálisan elégedetten érj célba

 • Ha eddig is imádtad, hogy a futás kikapcsol, ezzel a könyvvel még tudatosabban élvezheted ezt az előnyét. Tudni fogod, hogyan legyél profi futó az életed minden területén.

A könyvvel elérhető fejlődés mértéke az eddigi visszajelzések alapján

Tudatosabban edz
Gyorsult az 1000 méteres tempója
Érettebben versenyzik
Kihasználja a futás előnyeit az életében

Mit ad neked ez a könyv egészen pontosan?

9 futó, 9 különböző céljára letesztelt edzéstervét

Azonnal használható, egymásra épülő, egyenként 24 hetes edzéstervet kapsz. Végigcsinálod, és eléred, amit kitűztél. Tervet kapsz az első 5 km-re, fogyásra, izomépítésre, masszív gyorsításra 10 kilométeren, 1 órán belüli 12 km-re 5 perces ritmusú félmaratonra, maratonra, 1 óra 10 perces időre a Kékes Csúcsfutáson.

Profi, 25 év futótapasztalat alapján megírt versenytaktikákat

Tudni fogod, milyen taktikával versenyezz, hogy az aktuális legjobbadat érhesd el. Minden krízishelyzetre megfelelően fogsz tudni reagálni. Tudni fogod, mikor frissíts, hogyan és mennyit. Ezekről a távokról olvashatsz: 1500 méter / 10 km / Félmaraton / Maraton.

50 futós kihívást, gyorsaságod kifogyhatatlan üzemanyagát

Izzítsd be a rakétákat az edzéseken, és gyújtsd meg őket a versenyeken. 50 kőkemény kihívással fejlődhetsz, és lemérheted, milyen a felkészültségi szinted.

50 kérdést - 50 választ a futás lenyűgöző világából

A Futótárs.com oldal 2009 óta működik. Több száz futó fordult azóta hozzám a legkülönfélébb futós kérdésekkel. Ebből válogattam össze témák szerint a legnépszerűbbeket. Tanulj mások hibáiból, motiválódj, hogy nem vagy egyedül, és akár komolyabb időveszteségtől is megkímélhetlek, hogy nem netes keresgélésekkel foglalkozol a futás helyett.

12 libabőrös futósztorit, amik egyszerűen a vesédbe látnak

25 éve futok. Rengeteg élményem volt már. Ebből válogattam olyanokat, amikből te is táplálkozhatsz. Megfűszereztem lírai elemekkel, így lettek libabőrösen motiváló sztorik, amik még inkább segítenek átélni, hogy mennyire jó döntést hoztál a futással.

Motivációt, amivel a hétköznapokban is profi futó lehetsz

Megtudhatod, hogyan használhatod ki a futás erejét a hétköznapokban. Mit tehetsz azért, hogy a futás a munkádban, a magánéletedben is sikerekhez segítsen. Hogyan érd el, hogy felnézzenek rád, és te legyél az, aki a kudarcokat is a saját előnyére váltja? Azaz: legyél a futás mestere.

Rendeld meg MOST a saját példányodat, és 2-3 munkanap múlva kezedben foghatod!

Miben leszel jobb futó, ha a könyvben leírtakat követed?

féLmaraton ritmustábLázat
 • Biztonságos, tudatos edzésmunka, amivel lépésről – lépésre fejlődhetsz

   

  A könyvben leírt 9, egyenként 24 hetes kivitelezési tervet követve könnyedén és gyorsan elérheted a célodat. Nem kell aggódnod, végig az egészségedet tartjuk szem előtt, így életkortól függetlenül nyugodtan vállalhatod az edzésprogramokat. Ha végigcsinálod a terveket, összeállhat benned az edzéstervezés tudománya, így később akár saját magadnak is képes lehetsz megtalálni a tökéletes edzésmunkát.

 • A kisujjadban lesz a legnépszerűbb távok profi versenytaktikája

  Előre lemodellezett versenytaktikát kapsz kézhez, amivel azelőtt szűrheted ki a hibákat, mielőtt elkövethetnéd őket. Így teljesen felkészülten és magabiztosan állhatsz rajthoz, mert tudod, hogy hogyan hozd ki magadból az aktuális maximumot a megmérettetésen.

 • Kifogyhatatlan eszköztárad lesz, hogy folyamatosan gyorsabban és könnyebben tudj futni

  Különlegesen fogod magad érezni, amikor a kihívásokat teljesíted. Versenyben leszel önmagaddal, ami mindig motiválni fog. A futáson túlmutató gyakorlatok segítségével teljeskörű kontrollt élvezhetsz majd a tested felett. Drasztikusan javulhat a futómozgásod is, amivel képes leszel nagyobbakat lépni, ugyanakkora erőkifejtéssel. Ugye nem kell mondjam, ez mekkora előny lesz?!

 • Megszabadulsz a “nincs időm/erőm futni” kínjától

  Pontosan tudni fogod, hogy mi az a cél, amiért az egészet csinálod. A motiváló történeteket olvasva újra és újra kellő erőt gyűjthetsz a futáshoz. Akár esik, akár fúj, akár dög meleg van, vagy besötétedett, és inkább punnyadnál. Kimész, mert ki kell menned. Ennyi.

 • 100%-ban futó leszel, aki mindenhol képes ezt az előnyére fordítani

  Rengeteg “okos” emberrel beszéltem már futásról. Sokan leszóltak vagy beszóltak. Aztán akkor ámultak, amikor egy céges rendezvényen szétfutottam őket. Amikor a munkában tudtam, hogy csak kitartással kerülhetek mások fölé. És képes voltam megtenni, ahogy a futásban is. A magánéletemben, a válságokban mindig edzésidőben tudtam értelmesen átgondolni, mit hibáztam, mit tehetnék másként. A könyvvel ezt te is tökélyre fejlesztheted.

Rendeld meg MOST a saját példányodat, és 2-3 munkanap múlva kezedben foghatod

Ha most kéred a könyvet, ezt a 3 bónuszt is megkapod

BÓNUSZ #1:

3 hónapos Futótárs
VIP Futóklub Tagság

Beléphetsz zárt Facebook csoportunkba, ahol közvetlenül velem, a szerzővel is konzultálhatsz, megismerhetsz más VIP tagokat, motiválódhatsz és motiválhatsz másokat. Az infókat a könyvvel együtt küldöm.  3000 Ft helyett MOST AJÁNDÉK. 

BÓNUSZ #2:

20% Kedvezmény személyi edzésterv elkészítéséhez

Ha teljesen egyedi, teljesen rád szabott edzéstervre vágynál, a könyv megvásárlásával ezt 20%-kal olcsóbban szerezheted meg. Minden szükséges infót a könyv végén találsz majd. Értéke: 2000 Ft MOST AJÁNDÉK

BÓNUSZ #3:

A futók Murphy törvénykönyve
(e-könyv)

Bizonyára hallottál már Murphy törvényéről, hogy “ami elromolhat, az el is romlik”. Vajon, hogy működik mindez a futóknál? Ők, milyen Murphy törvényekkel kénytelenek szembenézni. Erre ad választ ez a vicces kis kiadvány. Online letölthető a vásárláskor. Értéke: 800 Ft MOST AJÁNDÉK

Tudj meg még többet a könyvről szóló rövid videókból

9 futó és 9 cél

Jazzy rádió riport

Gyors bemutató

Kérd a saját könyvedet most ingyenes kiszállítással,
online fizetés esetén 1000 Ft kedvezménnyel.

Juss hozzá a könyvhöz minél hamarabb!

512128301

Columb Kiadó, 2016

Információk:

 • 206 oldal
 • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
 • ISBN: 9789638868121
Barion-card-payment-mark-2017-400px

Mennyibe kerül?

A könyv ára (bruttó) 3990 Ft. A házhoz szállítás ingyenes.

Ha inkább online vagy átutalással fizetnél, hogy csak 2990 Ft-ba kerüljön a könyv, kattints ide. 

Mikor kapom meg?

A saját példányodat a fizetéstől számított 2-3 munkanap múlva fogja a futárszolgálat kiszállítani.

 

Belföldi szállításra van lehetőség, amit a futárszolgálat 2-3 munkanap alatt teljesít a megadott postázási címre.

A könyv ára szállítással és bónuszokkal együtt 3990 Ft. Ha online fizetsz, akár 1000 Ft-tal olcsóbban is kaphatod.

A Futótárs utálja, ha a vevő szomorú, ezért neki nem kell fizetnie!

Itt nincs morcizás.
Nem foglak megkeresni, és megkergetni a versenyeken, ha visszaküldöd a könyvet. Mindent megteszek azért, hogy elégedett, sikeres futót faragjak belőled, de, ha más lesz a véleményed olvasás közben, ne nyomjon semmiféle teher. A vásárlásodtól számított 30 napig bármikor, első szóra visszafizetem a könyved árát, ha mégsem tetszene. Inkább legyél Mo Farah, és legyen benned No para.

Írj nekünk

Ha kérdésed van, írj üzenetet.

Sending

© Futotars.com 2017-2019

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account